Култура[тор]

Phillip Toledano – експонирана мода

„Phillip Toledano e фотограф роден во Лондон на 6  декември 1968 година од мајка французинска – мароканка и татко Американец.“

Тој неговиот прв апарат го има добиено на 9 години, а во последните 10 години работи како директор на маркетинг агенција. Пред неколку години тој се враќа на фотографирањето и неговото основно мото е: секоја силна идеја може да добие интересна форма, без разлика дали се работи за едноставни или сложени фотографии. Неговите фотографии се собрани во две книги Bankrupt и Phonesex, a доколку сакате да го проверите неговото портофолио тоа можете да го направите на www.mrtoledano.com.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button