Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Четири аса, дама и џокер во Скопје!

Огласи 3

„Ново шоу на познатиот српски артист Горан Бреговиќ.“

Тој заедно со уште неколкумина други артисти меѓу кои се: Мики Јевремовиќ, Влатко Илиевски и Џеј Рамадановски, ќе одржи ексклузивен концерт под наслов „Четири аса, дама и џокер“.

Концертот ќе се одржи во Универзалната сала на 7-ми октомври, а според самото име можете да заклучите дека ќе има четири артисти и една дама (под ова се мисли најверојатно на бендот Ареја), а името на Џокерот не го откриваат.

Билетите за овеи концерти можат да се набават во југотон, во Веро 2, Мистер Компани во ГТЦ и на билетара во Универзална сала.   

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button