Култура[тор]

Dj Dalibor Dadoff Live Band

Dj Dalibor, Igor-Sax, Vlatko – Kongas

Време:
13.01.2012 во 21.00ч.

Локација:
МКЦ Клуб и Ресторант

Цена:
                                                           Слободен влез

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button