Култура[тор]

David Guetta на 1 август во Охрид

„На 1 Август на стадионот Билјанини извори во Охрид ќе настапи популарниот DJ David Guetta.“

Звукот и светлото што ќе бидат употребени за овој концерт доаѓаат од странство, па така реални се очекувањата на организаторите ова да биде еден од најдобрите open air настани во Македонија. На истото место, пред две години, на концертот на Lenny Kravitz се собраа 12000 посетители, со што концертот помина во незаборавна атмосфера. Картите за David Guetta се по цена:

800 денари за трибина.
990 денари за партер.
1500 денари Fan Pit.

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button