Култура[тор]

Трејлер: Conan the Barbarian

Кој, што и како? Marcus Nispel, Германец специјализиран за деградирање на класиците на нашето детство како Тексашки Масакар со Моторна Пила и Петок 13, сега решил да направи нова турлитава со ’Конан‘.“

Искинатите гаќи на гувернерот на Калифорниа овој пат ќе ги навлече Jason Momoa, нам единствено познат по улогата на Ronon Dex во “Stargate: Atlantis”, а што се однесува до приказната – стандард: дел тепачки во кафани, дел колење, дел ’плескање‘ во варварски стил. Со нагласок на клањето, Конан и овој пат војува со злобниот Khalar Zym, проклетникот кој го убил татко му и му го запалил родното село, но и со неговата ќерка, злобната вештерка Rose McGowan.

{youtube}o1iJZIMddpM{/youtube}

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button