Огласи
Огласи 2

Cole Mohr – млад бунтовник

Огласи 3

„Cole Mohr е машки модел од Америка роден во Houston, Texas на 27 април 1986 година.“

Тој денес живее и работи во Њујорк, а во светот на модата е познат по неговиот бунтовнички стил и тетоважите. Важи за Bad Boy модел, кој за прв пат e откриен од страна на Hedi Simane од Dior и од тогаш тој е еден од нејзините омилени модели.

Во 2006 година е неговата прва кампања за Diore Homme, а во јануари 2007 година, ја отвара кампањата на Diore Homme во Париз. Од тогаш постојано e на врвот на топ листитите за машки модели.

alt

  alt

alt

  alt

alt

  alt

alt

  alt

alt

  alt

alt

  alt

alt

  alt

—————————–

altЗапознајте се со правилата на Наградната игра „Бесплатно бојадисување на вашата косата со бои на природна база “ што еднаш месечно Академијата Авангард ја доделува на една наша читателка!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button