Култура[тор]

Chris Brown x Wiz Khalifa x Big Sean “Till I Die”

Оваа видео е омилено на многу луѓе во светот. Прилично интересно, со оглед дека никогаш ги немаме видено овие тројца артисти заедно, а најверојатно тоа нема да се случи никогаш повеќе.

Музиката и текстот се фантастични, сето тоа надополнето со препоснатливоста на секој од овие музичари, како што вели Big Sean:

Pimps up, hoes down….

{youtube}59oMayHT3Uo{/youtube}

Види ја нашата нова WELCOME страница на Facebook.

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button