Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Проекција на “Children of Heaven” во Менада

Огласи 3

Филмот кој ги собра наградите на Montreal, Newport и Singapore, може да го гледате во Менада, на 11.01.2012, среда, со почеток во 21.00ч.

Чевлите на Zohre се изгубени; нејзиниот постар брат Ali ги изгуби. Тие се сиромашни и нема чевли за Zohre додека тие не дојдат до идеја: ќе користат еден пар чевли, оние на Ali. Училиштето е на исчекување… Ќе успее ли планот?

ВРЕМЕ:
21.00ч.

ЛОКАЦИЈА:
Менада – Скопје

ЦЕНА:
Слободен влез

{youtube} dqxvZeQsVzY{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button