Цеца и нејзината ќерка се coблeкоа и ги оставија сите без зборови – на фотографиите изгледаат како сестри, а не како мајка и ќерка

Многумина беа вдушевени од „пеперутките“ на Цеца

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ моментално престојува во Црна Гора каде имаше и настап.

Но таа најде време и да одмори, а се забавуваше во друштво со својата ќерка и нејзините пријатели.

Со нив беше и пејачката Марина Висковиќ, а Цеца и покрај тоа што врнеше, беше во одлично расположение.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Познатата фолк пејачка тој момент го забележа и го подели со фаовте на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Многумина веднаш забележаа дека не знаат која подобро изгледа во костим за капење, но и дека Цеца и Анастасија изгледаат како пријателки или евентуално како сестри, а најмалку како мајка и ќерка.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

„Дожд, мора, уживање“, напиша Цеца под објавата.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Инаку, пејачката најпрво се снимаше во фустанче, насмеана, а потоа и во костим за капење со пеперутки со кој никого не остави рамнодушен. Посебно опасни се кадрите во кои нозете на Цеца и се подигнати и прекрстени, па во еден момент пејачката ги почести сите со сцена како во филмот со Шерон Стоун „Основен инстинкт“, само овој пат на плажа.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Покрај ќерката Анастасија со нив беше и пејачката и нивна куќна пријателка и пејачка, Марина Висковиќ.

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

Фото: Инстаграм/ Цеца Ражнатовиќ

 

(Visited 743 times, 2 visits today)