Style Battle: На која од овие девојки најубаво и стои боб фризура?

Боб фризурата никогаш не излегува од мода и таа им е омилена на многу жени од сите генерации.

Виткана, со бранови, разбушавена, асиметрична или пак совршено рамна – станува збор за личен вкус и избор. На која од овие познати дами и стои најубаво боб фризура?

ADVERTISEMENT

oтвори галерија »
Facebook Comments
(Visited 23 times, 1 visits today)