Коса

Боб фризурите се повоторно во мода! Па, што чекате?

Боб фризурите се вратија во мода!

Jennifer Aniston

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ова можеме да го тврдиме бидејќи во последно време можеа да се забележат многу славни фаци украсени со различни варијанти на оваа фризура. Дозволете да ви ги покажеме главните предводнички кои можат да ви послужат како пример доколку се одлучите да ја смените фризурата и да направите еден модерен боб.

Скратете ја вашата коса и изберете модерна боб фризура, како една од овие славни девојки. Единственото прашање кое треба да го одговорите е дали сакате сосема кратка боб фризура или пак подолга, до рамениците.

Alexa Chung

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Alicia Keys

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Brooklyn Decker

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Cameron Diaz

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Emma Watson

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

January Jones

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Kate Bosworth

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Olivia Palermo

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Rita Ora

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11305-bob-frizura-moda?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Па која од овие боб фризури ви се допаѓа најмногу – кратка како на Камерин Диаз, разбушавена како на Рита Ора, долга како на Кејт Босворт или со локни како на Џенифер Анистон?

Маркетинг

Поврзано

Back to top button