Реклама
Коса

Фризури од 90-те: Се сеќавате ли на Бренда, Кели и другите од Беверли Хилс 90210?

Реклама

Да се потсетиме на лудите денови од времето на Беверли Хилс 90210 и да видиме какви фризури тогаш биле на мода.

 

Маркетинг

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Маркетинг

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8509-beverli-hils-frizuri?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Кој знае, можеби деновиве и вие ќе го сретнете вашиот Дилан Меккеј…

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button