Култура[тор]

Бетмен во петок доаѓа во Скопје

Бидете подготвени, светскиот мега хит Бетмен во петок доаѓа во Скопје!

Кино Милениум ги потврди информациите и најави дела македонската премиера на филмот ќе се одржи во петок на 27 јули во киносалата во ГТЦ. Првата проекција ќе биде во 20 часот, додека втората е закачана за во 23 часот. Инаку, премерата се случува само една недела по масакарот во Аурора, кога при премиерата на овој филм во едно кино во близина на Денвер, загинаа 12 лица, а повеќе од 60-на беа повредени. Доволен предизвик за да го погледнете филмот, нели?

А доколку во моментот сакате да погледнете неколку кадри од филмот, и тоа оние најважните, тогаш кликнете тука.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button