Култура[тор]

Бајага & Инструктори во Колосеум

„Доколку сте ју-носталгичари и расположени сте за кул забава, тогаш во сабота, на 5 ноември нацртајте се во клуб Колосеум и слушајте ги Бајага & Инструктори.“

Картите можете да ги набавите од сервисот kupikartizase.com, со тоа што првите 500 се по супер цена од само 250 денари, потоа 300, а на врата 350. Не бидете бајаги, туку побрзајте! :)

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button