Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Концерт на Аstral Projection во Скопје

Огласи 3

„Трансери, припремете ги вашите флуоресцентни аксесори и хобитски капчиња бидејќи Digital Dance ги најави Astral Projection за на 12 ноември.“

Концертот ќе се одржи во хала 3, каде на 3 часовниот сет Astral ќе ги отсвират своите нови, но и стари хитови. Истата веќер ќе настапат и Бушава Азбука, Навигатор и Сателит.

Датум: 12 ноеември, Скопски Саем
Кати: 300 денари (Југотон и бутик ZOOM)

{youtube}ROI1W3Lgqbs{/youtube}

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button