Реклама
Култура[тор]

Art галерија – Vector илустрации

Реклама

„Во дневните дози на уметност кои ги постираме , овој пат се решивме за нешто малку поинакво – сé со цел да ја задоволиме разновидноста на вашиот рафиниран вкус за естетика.“

Маркетинг

Станува збор за еден дигитален метод на визуелно изразување, наречен Vector illustration. Овој стил претставува нов начин на изразување на креативноста и на материјализирање на инспиративните идеи, со помош, поточно стриктно со користење на компјутерски алатки.

Ова претставува нов начин на компјутерска анимација (за кој во наредна прилика ќе пишуваме поопширно), но кој го прифаќаат се повеќе артисти низ целиот свет. Овој пат ќе ви ги прикажеме делата на Genaro De Sia Coppola, уметник базиран во Barcelona, Venezuela. Неговите дела претставуваат визуелна комбинација од умерена и стилизирана еротика во Pop-Art стил, и точно дозирана психоделија, што по малку потсетува на New York-шката сликарска школа од втората половина на ’70-тите и ’80-тите години на минатиот век. Верувам дека неговата работа ќе ви се допадне…….

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button