Култура[тор]

Another level на свирење Чело

„Некои луѓе освен талентот за музика, имаат и одлична фантазија, па така при своите музички перформанси, создаваат уникатни моменти кои сите не воодушевуваат.“ 

Така на пример, овој музичар по има Kevin KO Olusola, ја изведува на свој прекрасен начин познатата соло тема од Mark Summer – “Julie O”, додавајќи од (сега веќе) познатите вокални hip – hop ритмови и ја прави песната нешто сосема поинакво. Навистина ствар која вреди да се слушне – press play!

{youtube}T36A-H8dPhI{/youtube}

altЧитај ја нашата Музика!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button