Реклама
Култура[тор]

Amy Winehouse во Србија и Грција

Реклама

Артист: Amy Winehouse (UK)
Дата: 18.06.2011
Место: Каламегдан Парк, Белград

Карти: не потврдено

Дата: 22.06.2011
Место: Eject Festival, Athens
Карти: 50 evra

Маркетинг

{youtube}Ll7UFxqI2pM{/youtube}

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button