Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Amy ја напушти болницата за рехабилитација заради турнеја

Огласи 3

„Amy Winehouse излезе од клиниката за рехабилитација во која што се пријави од неодамна за да се изрелаксира! пред турнејата што и престои.“

Прва станица и е концертот во Белград во организација на Авалон продукција, а за време на целата турнеја таа ќе биде под строг надзор од страна на тимот од клиниката. Инаку, според некои медиуми, големи се шансите, доколку Amy не успее да се излечи од алкохолот и дрогите, да почине, бидејќи ситуацијата била крајно сериозна.

Едноставно нејзиното тело е веќе доволно оштетено и не би можело да издржи уште.

Но, како и да е ова е само уште еден апел до неа да престане да пие алкохол и да се дрогира (барем не во тие количини!), а што се однесува до нас, ова е апел и до сите ние да се спакуваме и да претрчаме до Белград на нејзиниот концерт.

{youtube}5LTPRJqt2z4{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button