Реклама
Култура[тор]

Каролина со акустичен концерт во Хераклеа

Реклама

После цели 7 години, Каролина Гочева ќе има свој концерт во античкиот театар Хераклеа во Битола.

Маркетинг

Концертот ќе се одржи на 28ми Јули во 21ч. Како и нејзиниот последен концерт во Скопје и овој пат Каролина, пред Битолската публика за прв пат ќе се представи со својот бенд во акустична варијанта.

Влезниците за концертот по цена од 200 ден. Веќе се пуштени во продажба преку билет сервисот www.kupikartizase.com ,а во Битола можат да се набават во музичките продавници, “Loudnes” и “Energy” и кафе бар Симбол.

Авалон Продукција

Поврзано

Back to top button