Реклама
Култура[тор]

Сакате ли француски филмови? Епа ајде во Скопје на кино!

Реклама

Наредната недела во четврток (на 4 декември) во кино Милениум ќе се прикажува филмот „Среќата никогаш не доаѓа сама“ и со тоа, всушност, ќе започне неделата на францускиот филм.

Маркетинг

Овој филм е во режија на Џејмс Ит, а главните улоги ги играат Софи Марсо и Гад Елмале. По овој филм, во текот на неделата ќе се прикажуваат и многу други филмови, меѓу кои и „Верно на оригиналот“, „Љубовџии“, „Име“, „Госпоѓица Шамбон“ кои ќе се прикажуваат во киното Фросина. Неделата на францускиот филм ќе трае сѐ до 9 декември кога ќе биде официјалното затворање на овој интересен филмски проект во Македонија.

Извор: МКД, Штипка

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button