Огласи
Огласи 2
Наши ѕвезди

6 месеци по трагедијата се огласи сопругата на Ферус: „Останав сама, без тебе тешко оди“

Сопругата на кралот на дувачките инструменти се огласи на Фејсбук.

Огласи 3

После 6 месеци од неговата см-pт Јелена напиша емотивен статус за Ферус.

Во мај годинава најпознатиот кларинетист и саксофонист, Ферус Мустафов почина на 72-годишна возраст.

ФОТО: Фејсбук / Ферус Мустафов

Шпекулациите дека Ферус примал терапија и негов пријател му рекол да ја прекине, па оттогаш почнале неговите здравствени проблеми, ги потврди и неговиот внук Ферчо.

25 дена лежеше во една од болниците кај нас, каде бил и во кома и токму кога семејството добило информација дека состојабата на Ферус оди кон подобро, се случило најлошото.

Мозочен удар е причината за cмp-ттa на кралот на ромската музика.

Неговта сопруга Јелена, скршена од болка и тага одлучи да се огласи на социјалните мрежи, 6 месеци по загубата.

Таа сподели нивни заеднички фотографии, а во опис напиша:

„Деновите доаѓаат и си одат, ноќите се подолги и подолги, тешки, мрачни, студени. 6 месеци непребол, 6 месеци мртва меѓу живите, останав сама. Единствена надеж ми е само нашата ќерка, која ми дала сила да продолжам. Гледајќи ја нејзе те гледам тебе. За мене секогаш беше најдобриот татко, пријател, другар, сопруг. Тешко оди без тебе, многу тешко, но знам дека си на поубаво место, знам дека таму си синовите Онур и Илми. Нека ви биде светол патот. Бескрајно те сакам и никогаш нема да те заборавам“, напиша Јелена.

ФОТО: Фејсбук / Ферус Мустафов

ФОТО: Фејсбук / Ферус Мустафов

ФОТО: Фејсбук / Ферус Мустафов

ФОТО: Фејсбук / Ферус Мустафов

Маркетинг

Поврзано

Back to top button