4 карактеристики заради кои не ги поднесуваме Близнаците

За нив се вели дека се екстремно привлечни имаат голема интелигенција и лутина, секогаш расположени за забава и дружење…

Скоро и да не постои хороскопски знак со подобри карактеристики од Близнаци. Но, тоа го велат оние кои добро не ги познаваат. И нивните пријатели и партнери велат дека овие 4  карактеристики не можат да им ги поднесат.

Тие не се во состојба да донесат одлука .Членовите на овој знак едноставно не можат брзо да донесат одлука. Двојноста на нивниот карактер ги наведува постојано да се премислуваат, па во еден момент сакаат една работа, а во следниот нешто сосема спротивно. Оваа особина ги тера луѓето во нивната близина да  полудат.

ADVERTISEMENT

Тие се намерни.Самата помисла за рутина предизвикува сипаници кај претсатвниците на овој знак. Тие толку се плашат дека некој ќе ги „фати“ што често ги читаат сигналите на другите луѓе. Понекогаш повик за пијалок е токму тоа, повик за пијалок. Не замислувајте дека тие веќе ги одбрале вашите венчални прстени и кумови.

Тие страдаат ако се сами . Близнаците не страдаат да се чувствуваат заглавени, но секогаш мора да бидат во друштво. Затоа тие често ги „принудуваат“ пријателите и партнерите да се дружат, не грижејќи се дали се уморни, зафатени или едноставно не се пријатни.

Тие им пренесуваат нервоза на другите .Да се ​​биде немирен дух, curубопитни кои сакаат да гледаат и слушаат, не е ни чудо што Близнаците едноставно зрачат со нивната енергија што не им одговара на многу луѓе.

Facebook Comments
(Visited 90 times, 1 visits today)
Loading...