Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Трејлер: 30 Minutes or Less

Огласи 3

„Кој, што и како? Ruben Fleischer, режисерот на Zombiland, заедно со Jesse Eisenberg и Danny McBride, прави нов филм во жанрот кој на љубителите на забава без вклучување на мозокот никогаш не им досадува: комедии за откачени пљачкаши.“ Во овој филм се работи за двајца идиоти кои на пљачка успеваат да наговорат други двајца уште поголеми идиоти, така што на едниот од нив му инсталираат 6 кила бомби темпирани да експлодираат за 9 часа. Приказната е заснована на еден обид за грабеж во Pennsylvania, кога еден тип одлетал во воздух пред полицијата која не го сфатила сериозно.

{youtube}nn9DoxS_nck{/youtube}

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button