Култура[тор]

„2012 – последните Македонци“ во Драмски Театар

Режија: Сашо Миленковски

Сценографија: Тихомир Спировски

Костимографија: Тихомир Спировски

Музика: Народна

Улоги:

                                                                           Билјана Беличанец – Алексиќ
                                                                       Билјана Драгичевиќ – Пројковска
                                                                                     Трајанка Илиева
                                                                                   Рубенс Муратовски
                                                                                      Зоран Љутков
                                                                                       Игор Ангелов

ВРЕМЕ:
12.01.2012, четврток, 20.00ч.

ЛОКАЦИЈА:
Драмски Театар

ЦЕНА:
250.00ден.

Цената на организираните билети изнесува:
– 120 денари за претстава за деца
– 150 денари за ученици
– 190 денари за работни организации

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button