15 мали кутриња „нападнаа“ еден човек – со гушкање и бакнежи

Како изгледа кога во куќата истовремено имате 15 кученца? Еден пар кој одгледува Бордер Коли одлучија да го снимаат својот пријател кој дошол кај нив за време на викендот во времето на „големиот напад”.

Имено, тие ги оставиле сите 15 кутриња да го „нападнат“со бакнежи нивниот пријател. Гледајте го видеото до крај  – ќе ве разбуди многу емоции.

Facebook Comments
(Visited 70 times, 1 visits today)