10 модерни комбинации кои ќе ве направат да изгледате апсолутно шик низ скопските улици! (ФОТО)

Зимата веќе ни дојде, и температурите се близу до нулата.

Кога мразот е надвор, топлата и удобна облека станува приоритет. Еве неколку стајлинзи каде што нема да го чувствувате студот, а во исто време ќе изгледате апсолутно модерно и ќе останете во чекор со сите трендови. Тука ќе најдете сè, од оние класични и софистицирани комбинации до оние малку похрабри.

Фото: Истаграм

(Visited 241 times, 1 visits today)