Џорџе Давид: Имам коронавирус ОЧАЕН СУМ!

Џорџе Давид на социјалните медиуми потврди дека е позитивен н коронавирусот.

 

Музичарот и член на жирито на Гранд заврши во болница со пневмонија и беше тестиран за коронавирусот. Сега тој на сите им испрати порака на Инстаграм.

“За жал … штотуку потврдено е дека имам Ковид 19! Не разбирам … Очаен сум. Вирусот ќе помине, но … Болницата е пекол, тоа е како да си во затвор или во војска. Луѓе … пазете се. Ве молам! Сите ми се јавија и ме поддржуваат, мои колеги во групата, имаме групи што треба да ги следиме, на Гранд Ивана Петерс, секако, Марија, Снежана, Ана, Вики, Саша, Босанска … Буквално сите ме поддржуваа. Кога мене човек од 190 см, кој тренира, не пуши не пие…доби запаление па што ќе им се случи на оние „помеките“. Луѓе ВНИМАВАЈТЕ, напиша тој на Инстаграм.

Facebook Comments
(Visited 25.979 times, 1 visits today)