Џоле Џогани по 40 години ја сретна непреболената љубов – родителите на девојката бранеле да се омажи за него

Џоле Џогани се присети на забаранетата љубов од младоста.

После 40 години ја сретнал девојката која и било забрането во тоа време да се омажи за него, приказната е слична како на турска серија, еве накрако за таа забранета љубов.

– До некаде е автобиографска приказна. Имав забранета љубов од детството , нејзините родители не сакаа да не пуштат да имаме наша љубов. На неа толку многу и бранеа што ја омажила на сила. Ја сретнав на 8. март, после 40 години. Не ни знаев која е таа, ме праша дали може да се фотографира со мене. Само препознав некои очи, а беа повеќе од 1000 луѓе. Некако застана чудно и срамежливо, како да сака нешто да ми каже, а јас се брзав и продолжив. На фејсбук ја пуштила заедниката фотографија и напишала „ фала ти, ова ми беше желба после толку долго време да те видам“. Весна исто симпатично изреагира на сето тоа, како и јас, откри Џоле.

Џоле Џогани претходно беше оженет за пејачката Слаџа Делибашиќ со која има две прекрасни ќерки.

Џоле по разводот си ја пронајде среќата кај Весна иако многумина мислеа дека оваа љубов нема да успее, но напротив нивната љубов секој ден е се по голема.

Весна на Џоле му роди ќеркичка која често знае да ја сподели на социјалните мрежи. Овој пар  денес е симбол за среќен и харомоничен брак.

Еве неколку фотографии од семејството Џогани

 

(Visited 3.814 times, 2 visits today)