Џеј заработуваше по 50.000 € за една вечер! Дома се враќаше со 2 вреќи полни пари, а потоа доживеа…

Наталија Ибраимов откри пред камерите дека пејачот Џеј Рамадановски дека ги ставаше своите пари во торби, односно тој за една вечер заработувал колку неговите колеги за еден месец.

Непосредно пред да започне забавата во Белата куќа, натпреварувачите зборуваа за сегашните пејачи од домашната народна сцена.Членот на танчерската група Трик ФХ ја коментираше кариерата на колегата Џеј Рамадановски, а потоа се вклучи и Лепи Мича.

– На пример, Џеј  заработуваше над 50.000 евра, тој донесе две полни вреќи со пари, тоа беше огромни вреќи. Тој беше махар за правење пари. Секојдневно сме заедно, но не вреди, ако ги запре своите активности, неговиот глас ќе се врати за неколку месеци.

Facebook Comments
(Visited 5.380 times, 1 visits today)