Реклама
Наши ѕвезди

Џамбо свиреше на милионерскa свадба во Германија – музичарот откри колку бакшиш добил – од сумата ќе ви се заврти во глава

Популарниот македонски музичар добил вртоглава сум на пари како бакшиш на една свадба.

Реклама

Џамбо се пофали на Фејсбук со забавата која ја приредил на една свадба во Германија.

Македонскиот трубач со интернационална кариера, Џамбо Агушев во моментов е еден од најдобрите свирачи на труба во земјава и пошироко.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Уште од многу млад неговите родители увиделе дека има огромен талент за овој инструмент и знаеле дека ќе стане исклучително успешен.

Маркетинг

Тоа и се случило, Џамбо денес има светска кариера каква посакува секој македонски музичар.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Заедно со неговиот бенд настапуваат ширум светот, а имаат соработки и со многу големи музички имиња.

Кога Агушеви ќе засвират невозможно е, а да не се стане на нозе и да се заигра.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Не постои некој кој може да остане рамнодушен на нивната музика.

Џамбо е активен на социјалните мрежи, каде често споделува новости поврзани со неговата работа.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Овој пат се пофали со незаборавната забава која ја приредиле на една свадба во Германија.

Како што самиот напиша, од таткото на младоженецот добил 50.000 евра бакшиш.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Поврзано

Back to top button