Ќе ви го разубават денот: Овие нежни огромни, влакнести мази обожаваат да се гушкаат

Мастифот е познат како голема маза која ужива во прегратките на својот сопственик, а нивната килажа може да надмине дури 70 килограми.

 

Па така сопствениците решија да споделат сцени од своите миленици за да ви го разубават денот на сите оние кои не можат да си дозволат еден ваков нежен џин во нивните животи.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 36 times, 1 visits today)
Loading...