Јована Јеремиќ замина во Шпанија – Еве кој маж и прави друштво!

Јована ги покажа резултатите од тренизнзите!

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Водителката на утринската програма Јована Јеремиќ ги спакува куферите и отпатува на одмор.

Веднаш се крена голема прашина оклу тоа со кого отишла Јована на одмор, бидејќи на белградскиот аеродром е насликана со непознат маж.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Многумина коментираат дека тоа е новото момче бидејќи тие прегрнати заминале на чекриање.

Таа се огласила за Блис.рс и рекла дека е во прашање нејзин пријател и дека заминале во Шпанија за да се одморат и дружат.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

– Тој е мој другар со кого веќе седум години патувам, рекла Јована и ги прекинала шпекулациите.

Таа отпатува вчера а во својата галерија има веќе неколку интересни фотографии.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Насмеана и расположена порачала:

– Најубаво те сака оној кој те слика“

Згодната водителка ги покажа резултатите од редовните тренизи во минјатурен костум за капење, а како што вели одморот почнал баш онака како што треба.

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

Јована секогаш е во центарот на вниманието откако од својата утринска програма секојдневно прави шоу.

Таа со своите интересни емисии ја донесе утринската до најгледна програма во цела Србија.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Свесна е дека многумина не ја оправдуваат со постапките, но таа вели дека само ги следи светските тренови.

Исто така таа неодмна предизвика голем метеж во јавноста откако јасно велеше дека многу познати личности се дел од прос-титуција.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Таа не сакаше јавно да ги прозива, но и без име и презиме таа доста предзивика големо внимание.

 

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

(Visited 171 times, 1 visits today)