Јована постојано ДРАМИ! Соседите го одврзаа јазикот за атрактивната водителка!

Јована каква што не ја знаеме!

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Соседите на Јована Јеремиќ велат дека скоро се доселила, па откриле олку и како ја запознале познатата водителка.

Водителката Јована Јеремиќ се најде во центарот на медиумското внимание, кога неодамна доби закана од непознат човек.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

На Јована човекот и се заканувал поради Маја Маринковиќ откако се огласи и Тамара Гуриќ.

Соседите на Јована велат дека е гласна и сака внимание, но им е драга.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

– Јована е цар! Драго ми е поради неа што доби медиумско внимание, таа заслужува и многу е вредна.

Им помогна на доста луѓе и не заслужила ниту една Маја Маринковиќ да ја прозива, а непозна човек да и се заканува.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Таа од никој нас не побара совет, силна жена е таа, но и покрај тоа не ја трга насмевката од лицето. Ништо не може да ја поремети, рекла соседката

– Таа е кралица на драмите, и доста работи прави за да биде во цемтарот на вниманието, но не е лош човек.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

И тука по соседството знае да драми, гласна е за да ја слушнат сите. Сака да ја препознаваат луѓето, но таа е таков карактер. Ја гледам често со ќерката и зборува како сега има повеќе време за неа.

– Нив две е прекрасно да ги видите кога се заедно, се шетаат си играат. Многу внимателна мајка е.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

Разводот не ја скрши, изгледа како да ја засили. И поранешниот сопруг го гледаме кога доаѓа да го земе детето и мегу нив нема нетрпение, за тоа и на нас отворено ни зборува.

Постар господин вели дека не ја пропушта утринската програма со неа и дека Јована еднаш многу му поогнала.

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

– Луѓето велат дека по малку е бучна. Еднаш ми помогна со кесите да ги качиме до станот,не ја сакат сите соседи дека е бучна и дека многу драми инаку таа не е лоша, заклучил пензионерот.

 

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Јована Јеремиќ / Инстаграм

 

(Visited 152 times, 1 visits today)