Јелена Костов го изгуби својот ангел: „Премногу боли. Не можам да прифатам дека повеќе те нема“

Пејачката претрпе голем губиток

Јелена Костов преку социјалните мрежи се збогуваше од својата кума. Таа со болка во срцето опиша колку и е тешко заради неа.

„Око мое убаво, кумо моја… Зарем е можно се во еден момент да се сруши… Се.. А толку убави планови имавме. Се плашев од овој проклет ден и не знам како да се снајдам со ваквата неиздржлива болка… Премногу боли… Не сакам да прифатам дека повеќе никогаш нема да те видам… ќе те чувам во срцето се додека сум жива. Патувај со ангелите, ангелу мој“, напиша Јелена на социјалните мрежи.

 

Facebook Comments
(Visited 7.987 times, 1 visits today)