ЈА ТЕГНЕШЕ ЗА КОСАТА, А ПОТОА СЛЕДЕШЕ ВРЕЛА АКЦИЈА ВО ДВОРОТ: Милијана го изгуби умот, направи хистерични сцени заради својот стар ЉУБОВНИК! (ФОТО)

Немања Стабатовиќ Жабац се напи, па страсно ја бакна Милијана Божиќ откако ја повлече за косата.

Тој беше лут што Милијана па силно ја повлече закоста. Милојко Божиќ претходно им се придружи во Тајната соба, а Милијана не беше заинтересирана за нејзиниот сопруг да ја гледа сцената што ја прави.Ја му правам јадење, ја се му спремама па која е Александра “, извикуваше цело време Милијана, туркај ќи ги Милојко и Жабац.

“Што правевте во спалната соба со Сања? Ја фаќате, и таа ти рече убаво да не ја фаќаш. Престанете ја одбра Александра покрај вас. Ќе збориме кога ќе бидеш трезен, “, рече Милијана, тогаш Жабац додаде:

„Само те сакам, ќе ти направам дете. Кажи ми дека ме сакаш“.

Facebook Comments
(Visited 11.005 times, 37 visits today)