Шпанија е во карантин: Погледнете што прават нивните полицајци! (ВИДЕО)

Многумина велат дека „италијанското сценарио“се случува на Шпанија.

 

И, додека многумина се во домашна изолација, погледнете што прават нивните полицајци.

За време на карантината во Шпанија, полициските патроли на автомобили возат низ градските улици и свират детски песни за сите оние што се изолирани во нивните домови.

Овој прекрасен гест го покренува моралот на многу луѓе и им дава верба на луѓето. Проверете го видеото што ја воодушеви планетата:

Facebook Comments
(Visited 1.459 times, 1 visits today)