Шокантна исповед на баба свингерка: Спиев со над 3.000 мажи, по операцијата на коленото морав да го намалам темпото!

Мари Калверт од Велика Британија има 67 години, и како што признава, спиела со над 3.000 луѓе.

“Тоа е моја страст, тоа е најзабавниот и најудобниот начин за трошење време. Некои жени ја сакаат јогата, некои вежбањето јас ги сакам физичките задоволства”, вели Мари.

Таа со својот сопруг, Бери, биле во врска уште кога  имала 15-години, а веќе на 19-годишна возраст таа стапила во брак со него. Таа вели дека сексот го делат од љубовта и дека тој има слично мислење како неа.

“Не е природно да се има еден маж за 60 години. Животот е експериментирање и доживување, и тоа е она што го правиме.Бери оди со други жени јас со други мажи. Не сум љубоморна затоа што знам дека ме сака. Еднаш тој донесе списание на кое имаше свингерски пар па заедно рековме зошто тоа да не го пробаме, звучи лудо, се присетува таа.

Првата двојка ја запознала токму преку ова списание, тие биле универзитетски професори во четириесет години од животот.

“Беше петок и одевме кај нив дома”. Бери застана со автомобилот и ме праша: “Дали сме сигурни?” Бевме толку нервозни, но исто така бесно возбудени, му реков дека ќе се обидеме еднаш и да видиме. А тоа излезе подобро од очекуваното “, рече таа.

Штом влегле во нивната куќа, вели таа, веднаш почуствувала хемија од професорот кој бил софистициран, убав човек. Се бакнувавме во дневната соба, а потоа акцијата започна од двете страни.

“Бери  отиде со неговата сопруга и ме погледна, а на лицето му се развлече насмевка. Знаев дека сè ќе биде во ред, и се сеќава на тој момент кој животот ни го промени целосно. Ние сега сме посветени на свингерството. Ние секој викенд имаме нов пар. Со дел од паровите станвме и добри пријатели со кои и до ден денес се дружиме.

Marie calvert !! 63 year old woman who have slept with 3000 men !

Posted by Junior Obukwelu Sammah on Понеделник, 16 февруари 2015

“Ние одлучивме да се отвори свингери клуб во 1997 година има работа. Во текот на работното време, никогаш не ” ја правиме онаа работа”, тоа е нашата работа, ние сме професионалци. Но, кога клубот е затворен … ”

“Ние се грижи за безбедноста и никогаш не почувствував дека сум бил во опасност. Бери е обично во иста просторија или во близина. Минатата година имав само три љубовници затоа што го оперирав коленотот, но јас се уште имаат ист сексуален нагон”, вели оваа баба на две внучиња.

Facebook Comments
(Visited 1.065 times, 1 visits today)