Црнокрак беше убавица на почетокот од својата кариера, а сега изгледа БОМБACТИЧНО – исплива фотка што ги pacпамети сите!

Нејзиниот изглед често е тема во медиумите, посебно што таа со годините изгледа сé поубаво и поубаво.

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Поранешната манекенка и сопственичка на модното студиото Црнокрак, Светлана Црнокрак, со својот неверојатен изглед отсекогаш го привлекувала вниманието на јавноста. И бидејќи таа веќе со години е присутна во јавноста, многумина би помислиле дека тоа би можело да се одрази на нејзиниот шарм, но оваа жена дефинитивно е своевиден феномен.

Имено последиците од годините кај на речиси воопшто не се воочливи, па таа во последно време изгледа подобро од кога било досега.

Тоа впрочем може да се забележи и од нејзините фотографии со кои што Светлана ги воодушевуваше своите обожаватели. Посебно кога во текот на летото ќе ја разбиеше монотонијата на социјалните мрежи и ќе покажеше како ужива на некоја плажа, никого не оставајќи рамнодушен.

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Тоа се однесува и за оваа фотографија која неодамна „исплива“ на интернет и со која таа ги воодушеви сите.

На неа Црнокрак лежи на плажа, а акцентот е на нејзиното беспрекорно тело, на кое и завидуваат и многу помлади дами од неа.

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Погледнете уште неколку фотографии од оваа наша убавица…

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак

Фото: Фејсбук/ Светлана Црнокрак
(Visited 408 times, 12 visits today)