Црвени фустани што секоја жена треба да ги има во својот плакар

Неколку црвени фустани од понудата на „хај-стрит“ брендовите

Фото: Инстаграм

Секоја година, првиот петок во февруари, се одбележува Денот на црвените фустани. Целта на оваа акција е да се подигне свеста за мозочен удар кај жените и да се предупреди на погубните последици предизвикани од занемарување на симптомите и потребата да го промениме начинот на животот. Поттикнати од овој настан решивме да ги објавиме нашите фаворити за оваа сезона, но и да ве потсетиме на 7 февруари да облечете нешто црвено.

Црвената е боја на страста. Таа зрачи со одлучност, храброст, ентузијазам, сила, самодоверба, грациозност и енергија.

ADVERTISEMENT

Фото: Инстаграм

Покрај ова, црвената боја претставува и физичка енергија и страст, па секоја дама кога ќе скокне во својот омилен црвен фустан се чувствува привлечно. Тој е совршен избор кога барате комбинација во која ќе се чувствувате самоуверено, но и која можете да ја носите во секоја пригода.

Фото: Инстаграм
Фото: Инстаграм
Фото: Инстаграм

Наши предлози: 

Zara

Zara

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

 

Facebook Comments
(Visited 108 times, 1 visits today)
Loading...