Реклама
Наши ѕвезди

Цел е на мајка му – ова се родителите на Џамбо Агушев

Кралот на трубата е копија на својата мајка.

Реклама

Џамбо ги покажа своите родители и сега е јасно од кој ги наследил продорните сини очи.

Неговото вистинско име е Исеин Џамбо Агушев, а талент за свирење труба покажал уште кога имал само 3 години.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Кога мајка му слушнала дека малиот Џамбо фатил тон уште на три години, што е инаку исклучително тешко и кога се има искуство, била пресреќна.

Маркетинг

Бендот на Агушев е нешто светско, а наше.

Маркетинг
ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

И покрај тоа што е популарен низ целиот свет, никогаш не дозволил славата да го удри во глава.

Секогаш е достапен и за медиумите и за публиката.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Секој слободен момент го користи да го помине со семејството.

Повеќе од деценија е во брак со преубавата Асена.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Асена е Турчинка која живеела во Германија.

За време на настапот на Агушеви во Германија, Џамбо ја забележал Асена во првиот ред во публиката и веднаш му паднала во око. Кога се доближила да се фотографира со него, тој ѝ побарал телефонски број и така започнала нивната љуов.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Џамбо има 4 деца, Мерт, Севги, Мелина и Алина, а тие се неговата причина и мотив да се бори и да чекори само напред кон успехот.

Музичарот е активен и на социјалните мрежи, каде понекогаш знае да сподели и фотографии од своите најблиски.

На неговиот Фејсбук профил има и фотографии од неговите родители, од кои може да се увиди на кој повеќе личи.

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

ФОТО: Фејсбук / Џамбо Агушев

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button