Цело студио остана без зборови! – Саша Поповиќ ја „ПЕЦНА“ Сања Кужет за нејзиниот маж, но таа убаво му возврати!

Никој не го очекуваше ова од Поповиќ!

ФОТО: Саша Поповиќ / социјални мрежи

Несекојдневна ситуација и расправија помежу Саша Поповиќ и Сања Кужет се случила во емисијата.

Се започна кога констатацијата на Поповиќ дека водителката одлично изгледа и дека убаво ис тои фустанот, на што Сања објаснила дека оваа сезона, во секоја емисија експериментира со нови креатори.

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

– Ти постојано имаше некој друг, дофрли Поповиќ, но водителката не се „вплетка“ во неговата провокација, туку одгоорила дека има вкупно пет соработници.

– Оваа година почна да шара, се надоврза Бекута, а потоа и цело жири почнало да ги пее стиховите – „Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam“.

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

– Тоа што шара пушти го тоа, кога ќе почнеш да вараш? ја прашал Поповиќ.

– Што сум шарала-шарала, дофрлила Цеца, а Поповиќ објаснил дека е шегува и дека таа е мајка на две деца, и дека е во среќен брак, н повотрно се обидел да ја „пецне“.

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

– Моментално е во втор брак, па сега ќе видиме како се развива ситуацијата, рекол Саша но водителката му возврати

– Нема потреба да ја следите мојата ситуација, таа никогаш не била подобра и мислам дека тоа се гледа.

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

Меѓутоа Саша тука не запре.

– Знаеш како на тоа гледам. Прв маж, прво дете, втор маж второ дете, е ако има трето дете, почнува да објаснува, но тонецот му ја исклули бубицата.

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

– Исклучен си , те нема. Дали вие нешто од тука слушате? Како беше 1:0 за мене? , ирнонично и победнички му взоврати водителката, а членовите на жирито застанаа на нејзина страна.

И почнале да му се смееат останатите членови на жирото, дека убавата водителка го реши со еден потег.

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

Убавата Сања Кужет навистина од емисија во емисија е се поубава и поатрактивна. Таа постојано на социјалните мрежи објавува фотографии на кои коментарите секогаш се позитивни.

Навистина блеска, таа изгледа како до милион долари.

Погледнете во продолжение уште неколку фотографии од неа!

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

 

ФОТО: Сања Кужет / Инстаграм

(Visited 3.378 times, 1 visits today)