Наши ѕвезди

Цело семејство се собра на едно место: Се славеше кај Спасен Силјаноски – на трпезата имаше и „од пиле млеко“

На трпезата имаше „од пиле млеко“, се славеше во домот на популарниот македонски пејач.

Спасен сподели фотографија од прославата во неговиот дом и им го честиташе празникот Спасовден на сите Македонци.

Во моментов е еден од најактуелните пејачи во земјава, а за тоа е заслужен големиот хит кој го испеа пред многу години, но сега стана популарен на друштвената мрежа Тик Ток.

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

Корисниците се снимаат додека танцуваат на „Ќе ти дојдам“, која на Спасен му донесе огромна популарност и го направи еден од најпребаруваните пејачи во моментов на Гугл.

Секогаш е скромен и големата популарност воопшто го нема променето, тој е тука за народот.

На неговите настапи секогаш е весело и никој не останува рамнодушен кога тој ќе запее.

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

Спасен е еден од ретките кои ја негуваат традиционалната македонска песна и на неговите настапи преферира да пее само македонска музика.

Без влакна на јазикот често јавно го изразува своето мислење за актуелни теми и случувања во земјава.

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

Важи за голем патриот, но и верник.

На празникот Спасовден, тој слави именден, па по тој повод целото семејство се собра кај него дома да прослават.

На својот Фејсбук профил сподели нивна заедничка фотографија на која се гледа и трпезата, па мора да се признае дека пејачот не се штедел, а домаќинката одлично издекорирала.

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

ФОТО: Фејсбук / Спасен Силјаноски

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button