Фризер и направи виножито на косата: Нема да верувате колку добро изгледа! (ФОТО)

Џејмс Мастерс е вистински уметник за боја на коса и сопственик на фризерски салон во Англија.

Овој фризер ја совлада техниката со која создава виножито на косата на своите клиенти.

 

 

[tptn_list]