Фризер ги наговори жените да не ги фарбаат своите бели влакна – фотографијата бр. 5 ќе ве убеди и вас да НЕ се фарбате!

Оваа приказна започна некаде пред три години

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Една жена влезе во салонот на фризерот Џек Мартин во Калифорнија и му кажа дека ја бои својата коса секои 3-4 недели и дека тоа и здосадило. Посебно откако заминала во пензија, па би сакала да го искористи своето време во уживање во природата, а не на средување на косата.

Џек Мартин го прифати предизвикот и на крај одлучи нејзината коса да ја обои во сребрено, што и овозможи на нејзините природни бели влакна да се вклопат, пишува популарниот портал „БоредПанда“.

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Мартин неговата трансформација ја објави на Инстаграм, а пријателите и следбениците веднаш забележаа .

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Потоа бројни жени му се јавија со исти барања, докажувајќи дека и седата коса може да изгледа прекрасно, посебно ако фризерот помогне во тоа. Погледнете ги неговите дела објавени на Инстаграм и Фејсбук:

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

 

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Фото: Инстаграм, Фејсбук/ Џек Мартин

Извор: Боред Панда

 

(Visited 457 times, 1 visits today)