Француски гламур на македонски начин – погледнете ги овие преубави венчаници

Погледнете дел од новата колекција на Тања Кокев

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев

Новата женствена и раскошна колекција венчаници со потписот на една од нашите најпознати дизајнерки Тања Кокев е една преубава и бајковита романтична приказна во која би се пронашла секоја идна невеста.

Приказната е доловена преку софистицирана и гламурозна модна визија, која истовремено е и елегантна и смела, и кокетна и по малку опасна.

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев

Фустаните зрачат со грациозност, елеганција и отменост, а кроевите зачинети со прекрасна тантела потполно успешно ја истакнуваат целата убавина на женското тело, нејзината сензуалност и мистика.

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Facebook Comments
(Visited 135 times, 1 visits today)