ФОТО: Погледнете каква убавица е сопругата на Митко Јанчев – градоначалникот ѝ приреди изненадување за роденденот

Македонскиот стопанственик и политичар од редовите на ВМРО ДПМНЕ, кој е тековен градоначалник на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, на функцијата стапи по локалните избори во 2017 година.

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

За овие избори Јанчев кажа: „Ја водев најтешката битка во мојот живот.“

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

Митко Јанчев е дипломиран инженер-геолог на Универзитетот „Гоце Делчев” Штип, а магистерските студии на истиот ги завршил во отсекот на техничките науки, петрологија, минералогија и геохемија.

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

Приватно, Јанчев е сопруг на Веселка и татко на три деца: Никола, Стојанче и Мила.
Неговата сопруга Веселка вчера го прослави својот 38. роденден во домашна атмосфера, во кругот на семејството.
Јанчев, по тој повод, одлучи да објави фотографии од роденденската прослава во нивниот дом, а во опис на фотографиите напиша емотивна порака.
„Убавите моменти во животот се паметат засекогаш“,напиша Јанчев.

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

 

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

 

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук

 

ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
ФОТО: Митко Јанчев/Фејсбук
(Visited 3.362 times, 1 visits today)