Филип и Пријовиќ се разделија – тој го напушти семејниот дом, а ПОПУЛАРНАТА пејачка во прегратки со НЕПОЗНАТ маж?!

Филип заради обврски мораше да го напушти домот, а пејачката се забавува со пријателите

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Филип Живојиновиќ отпатува во Америка заради свои деловни обврски, па некое време ќе биде разделен од сопругата и синот.

Имено, пејачката Александра Пријовиќ и нејзиниот син Александар останаа во Белград, а Филип отпатува во Америка.

Како што пишуваат српските медиуми, Филип во Америка заминал заради деловен проект на кој што работи.

„Поздрав на сите од другата страна“, напиша Филип на социјалните мрежи откако пристигна во Америка.

Фото: Инстаграм/ Филип Живојиновиќ

Неговата сопруга за тоа време уживаше на концертот на Лепа Брена што пејачката го одржа во еден престижен ресторан. Таа беше во друштво со пријатели, а на социјалните може да се види како гушната со машко и женско, најверојатно девојка на истиот, уживаат во песните на Брена.

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Видеото на кое се гледа како одлично се забавува со пријателите пејачката го објави сама на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Во преден план беше нејзиното деколте, а пејачката покажа и како изгледаше Лепа Брена на својот настап.

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Пејачката за време на пандемијата со корона вирусот беше неразделна од Филип, но сега со оваа неочекувана разделба тие го ставија својот однос на тест.

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Како дистанцата ќе се одрази на нивниот брак ќе видиме наскоро, иако многумина претпоставуваат дека и пзнатата пејачка наскро ќе замине кај него.

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Филип Живојиновиќ

Фото: Инстаграм/ Филип Живојиновиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Филип Живојиновиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ

Фото: Инстаграм/ Александра Пријовиќ
(Visited 3.036 times, 1 visits today)