Реклама
Наши ѕвезди

„Фантазија од девојка“ – Стојне доби само комплименти за изгледот

Македонската пејачка е мелем и за очи и за уши.

Реклама

Стојне се вбројува меѓу најубавите и најзгодните пејачки на македонската естрада, кои кога ќе запеат никој не може да остане рамнодушен.

Пејачката Стојне Николова не сака премногу да го експонира својот приватен живот во јавност и скоро никогаш на нејзините социјални мрежи нема да видите фотографии кои не се поврзани со нејзината работа.

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

Максимално е посветена на својата професија и тоа се гледа и на сцена.

Маркетинг

Важи за голем професионалец и токму затоа и многу млада има успеано со сопствен труд и работи да си купи свој стан во Скопје.

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

Освен во Македонија, Стојне ја обожаваат и во дијаспората, каде често има турнеи.

Кога Стојне ќе запее цела публика е на нозе и на нејзините настапи секогаш е весело и разиграно.

 

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

Деновиве започнаа да се снимаат новогодишните емисии за македонските телевизии, кои ќе се емитуваат на најлудата ноќ.

Македонските пејачи се зафатени околу снимањата и сите се потрудија да изгледаат гламурозно.

ФОТО: Инстаграм

Така е и со Стојне, која на најновата фотографија направена за време на снимањето на една од новогодишните емисии доби само коплименти.

„Фантазија од девојка“, „фантастична убавина“ се само дел од коментарите под фотографијата.

Погледнете ја оваа бевременска убавина:

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

ФОТО: Инстаграм / Стојне Николова

Поврзано

Back to top button