Турбулентен период е пред нас, тврди најпознатиот руски астролог: Пазете се од овие датуми!

Периодов можни се многу пресврти, тврдат астролозите.

 

Секое лошо движење ќе ве чини скапо, вели Наталија Милахова. Општото мислење е дека се случуваат големи промени на сите полиња во текот на следната година, како што е 2020 година. Обично се карактеризира со присуство на силни енергии и сериозна трансформација. Од една страна носи големи загуби, додека од друга носи и големи можности за напредок.

ADVERTISEMENT

Астрологот Наталија Малахова открива како ќе биде и во кој период треба да прифатиме и да не донесуваме ненадејни одлуки.Постои легитимно уверување дека оваа година ќе биде година на голема криза.

2020 година започна со големо затемнување кое траеше од 26 декември 2019 година до 10 јануари 2020 година. Овој еклипсен тунел е одговорен за балансирање на духовните, материјалните и моралните интереси во текот на следната година. , толку болни периоди, загуби и конфликти се можни од овие причини.

Оваа година може да се опише како комплексна. На пример, деновите од 24 јануари до 30 март се идеални за реализација на деловни идеи, различни проекти и преговори. Според Наталија, ова е време кога треба да ја „грабнете среќата по опашката“ и да остварите сè што сте сакале долго време.Март е одличен за усовршување и стекнување нови знаења, како и за патување.

Ретроградниот период започнува на 14 мај и трае до 13 септември. Ретроградна Јупитер забавува правни проблеми, ги забавува социјалните односи и генерално не е добро време за започнување нови работи. Избегнувајте инвестирање во овој период бидејќи нема да заврши славно. Најдобро е да го посветите овој пат на духовниот развој.

Можна е и глобална финансиска криза, предупредува астрологот.Сатурн исто така ќе активира разни одложувања, пречки и сопирачки на личното патување. Во овој момент е добро да се развие самодисциплина и трпеливост.

Од 13 мај до 25 јуни, обрнете внимание на зборовите што му ги кажувате на партнерот, бидејќи полето на љубовта ќе биде на јадицата.Уште еднаш ретроградниот Јупитер стапува на сила од 14 септември до 14 ноември, кога треба да обрнете внимание на сообраќајот.

 

Facebook Comments
(Visited 239 times, 1 visits today)
Loading...